Válassz egy kulcsot és tudd meg mi rejtőzik a lelked mélyén

 

Az első kulcs tetszik neked

Ennek az egyszerű kulcsnak a kiválasztása azt mutatja, hogy racionális gondolkodású, elszánt ember vagy. Tökéletesen tudod elemezni az adott kialakult helyzetet és jól átlátsz mindent magad körül. Állandóan a biztonságra törekszel, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Egy falat húztál magad köré. Így érzed magad jól, így vagy nyugodt. A stabilitás az életed alapja. Azonban a látszólagos racionalitás és egyszerűség mögött törékenység áll és ezt bizony kevesen veszik észre.

 

A 2. kulcs a szimpatikus

Ez a kulcs tele van finomsággal, kecsességgel. Vállalkozó szellemű, karizmatikus, meggyőző és erős személyiségű, innovatív személy vagy. A függetlenségre törekszel és ha ez veszélybe kerül, azonnal tovább is állsz. Nehezen ragadsz le valaki mellett. Félsz, hogy az erős érzelmek sebezhetővé tesznek. Szereted a szépet magad körül.

 

A 3. kulcs a nyerő számodra

Nagy bizalommal fordulsz az emberek felé, mindenkiről azt hiszed, hogy jó és tiszta szívű. Emiatt rengeteg csalódás ért már. Szereted a kihívásokat, élvezed a versenyhelyzeteket. Óriási lendületet ad és energiával tölt fel, ám veszíteni nagyon nem szeretsz és nem is tudsz. Magányosan küzdesz, ám érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a feladatokat fel is lehet osztani és akkor nem minden a te nyakadba zúdul. A közösen elért sikerek is okozhatnak nagy örömet.

A 4. kulcs az, ami leginkább vonzott

A személyiséged vidám, optimista. Rengeteg irányba szóródik a figyelmed és éppen ezért néha nem tudsz kellően koncentrálni 1-1 dologra. Szerencsés embernek tartod magad, sok mindent sikerült elérned már, vagy ha még az utad elején jársz, akkor teljes hittel és szívvel hiszel abban, hogy amit elterveztél és amire nagyon vágysz, az el is fog jönni. Ritkán törsz meg, de akkor nagyon mélyen és kell egy kis idő, amíg újra a régi energiáiddal tudod belevetni magad az életbe, munkába, teendőidbe.

 

Az 5. kulcs a nyerő

Nagyon eredeti, szentimentális és fantáziadús ember vagy. Sokan nem értenek meg téged és olykor kis különcnek is gondolnak, de ez téged nem érdekel, talán fel sem tűnik neked. Nem fogsz soha megváltozni mások kedvéért, te olyan, vagy amilyen. Aki szeret, úgy fogadjon el téged, ahogy vagy és ne akarjon megváltoztatni, mert nem fog tudni.

 

A 6. kulcs a tied

Titokzatos voltál mindig is. Nem félsz új kalandokat kipróbálni. Hűséges természeted van, aki a szívedbe lopja magát, az ott is ragad. A végsőkig képes vagy küzdeni érte. Nehezen tudsz elengedni valakit, úgy érzed mindenki megérdemel egy utolsó esélyt. Ne hagyd, hogy kihasználják azt, hogy te egy igazi tiszta lelkű ember vagy!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*