Neked hány vonal van a csuklódon? Számold meg és nézd meg milyen spirituális jelentéssel bírnak!

 

 

A csuklón található vonalakat úgynevezett karkötővonalaknak nevezzük. Különleges spirituális jelentéssel bírnak ezek a vonalak, képesek ugyanis megmondani az adott személy egészségét, jólétét és szerencséjét.

A vonalakat mindig a kéz felől kezdjük el számolni a kar irányába. Ha a legelső vonal egyértelműen látható és töretlen, akkor 23-28 életévet, a második csuklóvonal 46-56 életévet, a harmadik 69-84 életévet és a negyedik 84 életévet jósol nekünk.

Lássuk melyik vonal mit jelent!

Első csukló vonal

A legfontosabb vonal, ha különálló és mély, akkor jó egészségi állapotot jellemez. Ha a sor eleje halvány vagy kissé hiányos, akkor a nők esetében nőgyógyászati problémákra való hajlamosságot jelöl, például nehézkes teherbe esés, szabálytalan menstruáció. Férfiak esetében ha a vonal első fele töredezett, az prosztata problémákra utal, valamint jelenthet húgyúti bajokat is.

A második csukló vonal

Akinek a második vonal is jól kivehető a csuklóján, az gazdagságra jólétre és boldogságra számíthat az életben. Mindez csak abban az esetben igaz, ha ez a második sor töretlen.

 

A harmadik csukló vonal

A karrierhez és a sikerhez kapcsolódik. Egy befolyásos személyt jellemez, akinek a vonala egyenesnek és töretlennek kell lennie.

 

A negyedik csukló vonal

Általában párhuzamosan helyezkedik el a harmadik csukló vonallal és azt erősíti, stabilizálja.

 

 

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*