Napi útmutatás február 27: Az angyalok támogatnak, miközben valóra válnak az álmaid!

Az angyalok azt kérdezik tőled, mi a szíved vágya. Fontos fordulópontnál tartasz az életedben, és ideje eldöntened, mit akarsz. Senki nem hozhatja meg helyetted ezeket az döntéseket – még Isten és az angyalok sem. Tölts egy kis időt egyedül, csendes elmélkedéssel, és gondolkozz a szíved vágyain, mivel jelenleg számos választási lehetőség áll nyitva előtted.

A jó hív az, hogy amint egyértelműen, pontosan megjelölöd leghőbb vágyaidat, és tudod, hogy megérdemled azokat, a lehetőségek kapui könnyedén megnyílnak előtted. Együttműködsz majd intuícióddal: előbb a belső hangra hallgatsz, majd az útmutatás szerint cselekszel. Bár lehetséges, hogy utad magában foglal némi munkát és kitartást, zökkenőmentes és békés ösvénynek ígérkezik.

Mint mindenki más, te is megérdemled a boldogságot. Ez Isten akarata mindenki számára. Boldogságod jobbá teszi az egész világot, és gyógyító energiát sugároz, amerre jársz.

1 Comment

  1. Hálásan köszönöm,,Bőség,,Pénz,,Jólét,,egészség,,állomház kivü-belül több szobás.,,Itt-Budapesten…Állom autó -garázzsal- szép kertel,, gyerekeknek munkahely,,egészség,,otthon,,,,Bank-kifiztése,, gondtalan élt

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*