Mi hiányzik az életedből? – Érdekes személyiségteszt

Nézd meg alaposan az alábbi képeket, és keresd meg azt, amelyik a legjobban tetszik, amelyik a leginkább elvarázsol.

 


1. Egy pad a kertben

Ha ezt az opciót választottad, kommunikációra van szükséged. Talán nem sokáig, nem sokat és nem eleget beszélgettél a barátaiddal, szeretteiddel. Eljött az  a pillanat, amikor jobban ki kell tárnod a szívedet, bátran beszélj a mélyebb érzéseidről.

2. Egy ösvény egy erdőben

Változásokra van szükséged az életedben. Nem számít, hogy új ruhákra, nyelvtanulásra vagy mozgásra.  A lényeg, hogy változtass, kezdj valami újba. Minden a kezedben van, a választás a tied.

3. Egy csésze kávé festői kilátással

Hiányzik az életedből a kaland és az adrenalin. Talán meg kellene látogatnod az álmaid városát, vagy valami extrém dolgot ki kellene próbálnod. Élvezd az életet, szükség van a szenvedélyre!

4. Ház a hegyekben

Ha ez a választásod, akkor azt jelenti, hogy most magányra van szükséged és egyedül kell pihenned. Az ideális lehetőség az lenne most számodra, ha valahova egy hétre elmehetnél, elbújhatnál a rohanó világ elől. Eleged van mindenből és egy olyan helyre lenne szükséged, ahol hallgathatod a madarak énekét, a víz vagy az eső hangját. Ez megnyugtatja az idegrendszert és erőt ad.

5. Egy tó

A szabadság az, ami jelenleg a leginkább hiányzik az életedből Menj el arra a helyre, ahol szeretnél lenni, ahova régóta vágysz már, élvezd a szabadságot és ne gondolj semmire.

6. Egy kényelmes udvar

Rendszerre és rendre van szükséged az életedben. Készíts egy tervet, mit-mikor szeretnél elérni és elvégezni. Tegyél meg mindent ennek érdekében és teljesítsd ezt a kidolgozott és alapos tervet. Boldoggá fog tenni és elégedett leszel.

7. Világítótorony

Úgy tűnik, nem sokáig álmodoztál az életedben. Gondolj az álmaidra, vágyaidra és tegyél meg mindent, hogy megtörténjen, valóra váljon. Most jött el ennek az ideje. Harcolj!

8. Terasz a víz közelében

Menj nyaralni, mert pihenésre van szükséged, hogy visszaállítsd az energiádat. Fel kell töltődnöd ahhoz, hogy folytatni tudd az utadat. Úgy érzed nincs már semmihez sem erőd, elfogyott az energiád, kedved. Ezért nagyon szükséged van most a felhőtlen kikapcsolódásra, egy igazi nyaralásra.

 

 

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*