A méhpempő csodatevő gyógyhatása, amelyről neked is tudnod kell!

A stressz nagy valószínűséggel számodra sem ismeretlen fogalom és érzés, ezért jó, ha vannak olyan módszerek, készítmények, amelyek meggátolják ezt a negatív hatást. Erre nagyszerű készítmény a méhek királynőjének tápláléka, a méhpempő.

 

A szakértők egyöntetűen állítják, hogy a méhpempő fogyasztása a legjobb gyógyír az idegrendszeri betegségekre, a stresszre, az ingerlékenységre, a szellemi kimerültségre, a koncentráció zavarokra. Ezért a méhpempő a diákság nagy segítője is, hiszen javítja a szellemi teljesítményt, ezért érdemes vizsgaidőszakban beszerezni ebből a természetes alapanyagból.

1. Javítja a memóriát

A méhpempő erősíti a memóriát, ezért ha tanulás közben fogyasztod, sokkal könnyebben meg tudod jegyezni a dolgokat. Ez elsősorban az oligo-elemeknek köszönheted (foszfor, magnézium), valamint a B1-, B2-, B6-vitaminoknak, aminosavaknak (triptofán, fenil-alanin).

2. Növeli a koncentráció-képességet, az agy információ-kapacitását

Ha nem sikerül odafigyelned arra, amit tanulsz, könnyen elkalandozik a gondolatod, akkor egyszerűen baj van a koncentráció-képességeddel. Ezen segít viszont a méhpempő, hiszen ilyenkor aktívvá válik az acetilkolin neurotranszmitter molekula.

3. Jót tesz az idegműködésnek

Tudományosan is bebizonyították, hogy a méhpempőben lévő hatóanyagok képesek helyreállítani az idegsejtek közötti szinapszisokat, köszönhetően a 10-HDA nevű savnak, ami fontos szerepet játszik az idegsejti és immunrendszeri működésben.

4. Elűzi a stresszt és az álmatlanságot

Ezek a tünetek főként olyan feszült helyzetekben kerülhetnek felszínre, mint a vizsgaidőszak, állásinterjú, munkahelyi teljesítés, amikor a mindennapjaid vendége lesz a stressz, a görcsölés, álmatlanság. A méhpempő naicint és piridoxint tartalmaz, amelyek természetes nyugtatók, de függőséget nem okoznak. Ellenben erővel, energiával töltik fel a szervezetet, javítva a mentális teljesítőképességet.

Alkalmazás

Hat hetes kúrát kell alkalmazni, a nyelv alá kell bevenni reggelente, 20-30 perccel étkezések előtt. Gyerekek esetében a napi adag 0,5 g, felnőtteknél pedig 1-2 g. A méhpempőt a hűtőben 2-6 Celsius fok között kell tárolni.

 

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*