7 bölcs tanács a harmonikus élethez!

7 bölcs tanács a harmonikus élethez!

7-bolcs-tanacs-a-harmonikus-elethez

 

Különbözőek vagyunk, ezért különböző dolgok tesznek minket boldoggá. Nincsenek jó vagy rossz utak, hibák vagy egységes megoldások.

A lényeg, hogy megtaláld Önmagadban azt, amire születtél. Mert mindenki született valamire! Arra mindenképp, hogy boldog legyél!  Te is!

 

1. Szeresd, amit csinálsz

Az életed legnagyobb részét munkával töltöd. Ha a munkával kapcsolatos érzéseid rosszak, azzal belső lényed jelezni próbál neked, hogy nem erre a feladatra születtél. Ha minden nap gyomorgörccsel ébredsz, és már déltől számolod vissza a perceket, az arról árulkodik, hogy nem a helyeden vagy. A sikerek is el fognak kerülni, ami hosszú távon negatív hatással lesz az önbecsülésedre is. A jó munka egyszerre biztosítja a megélhetést számodra, és adja meg a lehetőséget arra, hogy kiteljesedj, fejlődj és szárnyalj.

 

2. Van választásod

Habár sokan szeretnék azt hinni, hogy valamiféle eleve elrendelés alapján élik életüket, valójában mindenkinek minden pillanatban van választása. Ezeket a választási lehetőségeket leginkább a tudatalattink működteti, éppen ezért fel sem tűnik, hogy naponta milyen sok döntést meghozunk. Azonban több lelki problémádnak lehet az a forrása, hogy a tudatalattidban az az információ tárolódott el gyermek vagy akár magzati korban, hogy nincs választásod. A kineziológia módszerével ezek a tudat alatti blokkok hatékonyan oldhatóak, így bármikor felül tudod írni ezeket a régi, berögzült és hibás programokat.

 

3. Add meg másoknak azt, amit magadnak szeretnél

A tudatos teremtés első szabálya is lehetne ez a mondat. Ha boldog életet szeretnél magadnak, akkor adj boldogságot másoknak: egy kedves szó, egy mosoly, egy apró szívesség, egy bók mind olyan apró és finom rezdülései lelkednek, amelyek természetességükkel bearanyozzák mások napjait. Ne várj értük semmit, csak hagyd, hogy megtörténjenek. És egyszer majd hirtelen észreveszed, hogy téged is elhalmoznak kedves szavakkal, egy mosollyal, néhány apró szívességgel, és tengernyi bókokkal. Ha kicsiben megy, a sikeren felbuzdulva próbáld ki nagyban is.

 

4. Hidd el, hogy megérdemled

Miért gondolnád az ellenkezőjét? Jó esetben ennek az állításnak annyira természetesnek kellene lennie, hogy nem is szabadna felmerülnie kétségnek ezzel kapcsolatban. Mégis azt tapasztalom, hogy sok emberben él olyan önkorlátozó hiedelem, ami szerint mindezt kétségbe vonják.

 

5. Figyelj oda tested jelzéseire

A tested jelez. Legtöbbször persze a lelked jelez a tested által, csak annyira el vagy foglalva a testi tünetek enyhítésével, hogy a probléma felkutatása során nem jutsz el a lelkedben rejtőző gyökerekig. Egy nátha, az néha lehet, hogy tényleg csak egy ártalmatlan nátha, mert megfáztál a téli hidegben. De ha már folyton-folyton visszatér, és makacsul ragaszkodik hozzád, próbáld a tüneti kezelést meghaladva a mögötte húzódó lelki okokat megtalálni. Az is lehet, hogy csak kimerültél, és sajnálsz magadtól egy hét szabadságot, így a betegséged rákényszerít a pihenésre. A pihenést, beleértve az alvást is, sokszor sajnáljuk magunktól, mert felesleges időpocsékolásnak tartjuk, pedig nélkülözhetetlen szerepe van a testünk egyensúlyának fenntartásában.

 

6. Együttes erővel könnyebb! – Találd meg lélektársadat

A stabil, harmonikus és a felek kölcsönös szabadságára épülő párkapcsolat legalább annyira fontos, mint az, hogy megtaláld azt a munkát, amire születtél. Lehet az életed több területén hiányosság, semmi más nem pótolhatja azt az igazán felemelő érzést, amikor egy fáradt nap után Kedvesed megértően és szeretettel a szívében fogad otthon. Amikor a megfelelő személlyel élsz együtt, a lehetetlen szó szinte megszűnik a szótáratokból, mert érzitek, hogy együtt minden nehézségen átlendültök. Előbb vagy utóbb.

 

7. Szeretet vezéreljen

A szeretet indítja be a vonzás törvényét. Ha semmid nincs, amit adhatnál, akkor is adj szeretetet. A rezgések, amelyeket így kibocsátasz, megsokszorozódva térnek vissza hozzád, bőséget, békét és boldogságot hozva számodra.

Forrás: http://tudnodkell.info/egeszseg/v/het-bolcs-tanacs-oregeinktol-a-harmonikus-elethez/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*